+316 202 37 631

massagepraktijk@jessicajoosten.nl

Een ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking voor lichaam en geest. Het heeft als doel: het ontspannen van de spieren, het stimuleren van de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en het verbeteren van de stofwisseling. Daarnaast draagt een ontspanningsmassage bij aan een goede gezondheid. Men komt los van de dagelijkse stress, lichamelijke en geestelijke vermoeidheid. Tijdens de ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper. Spieren en pezen worden soepeler. De hartslag wordt rustiger en er komt rust in het hoofd.

Deze vorm van massage is een lichtere vorm van masseren dan de sportmassage. Hierbij wordt massageolie op de blote huid aangebracht en met rustige strijkingen verdeeld over het lichaam.

Deelgebieden van het lichaam kunnen worden gemasseerd. Het is ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren (rug, schouders, nek, hoofdhuid, voor- en achterzijde van de benen, voeten, armen, buik en eventueel het gezicht). De druk van de handen van de masseur en de intensiteit kan worden aangepast naar uw wensen.